Vind je begeleider

devider_verloop_breed.jpg

Zoek jij verdieping en heb je behoefte aan iemand naast je?

Onderstaande Gene Keys begeleiders werken als zelfstandigen vanuit hun eigen praktijk. Ze hebben ieder een andere invalshoek en een heel eigen manier van werken. Neem een kijkje op hun website en voel met wie jij een match hebt.devider_verloop_breed.jpg

Ambassadeur

Een Gene Keys Ambassadeur is een door de wol geverfde Gene Keys reiziger die de diepgaande Ambassadeursopleiding van negen maanden heeft doorlopen en daarmee vertrouwd is met de mystieke transmissie van de Gene Keys. Shantamo Kamstra 

Sinds 2013 ben ik onderweg met de Gene Keys. Op deze reis heb ik, naast vele andere cursussen, het Amabassadeursprogramma doorlopen. Naast Gene Keys ambassadeur werk ik als Human Design reader en teacher. Deze twee systemen gebruik ik om helderheid, inzicht en acceptatie te brengen in dat wat we onderweg tegenkomen in ons leven. Mijn focus ligt bij het transformeren van onszelf via onze relaties. Het faciliteren van mediation-sessies doe ik inmiddels meer dan 20 jaar. Ik ben getraind in verschillende therapievormen en een officiëel erkende Duitse Health Practioner.  

Van origine ben ik Nederlands. Na vele verre reizen, waarop ik onder andere een heel aantal jaren in de nabijheid van de verlichte mysticus Osho heb geleefd, pendel ik op dit moment tussen Zwitserland en Italië en doe mijn werk in dienst van de transmissie van de Gene Keys.

cShantamo.jpg


devider_verloop_breed.jpg

Gene Keys Gids

Een Gene Keys Gids is iemand die de Gidsen-cursus heeft afgerond en vanuit daaruit in staat is naast je te staan en een liefdevolle ruimte te scheppen waarin jij optimaal op je eigen Gouden Pad kunt contempleren. Angela Löffelman 

In 2016 kwam ik in aanraking met de Gene Keys en, al reizende door mijn Holografisch Profiel, kwam ik bij mijn missie uit. Het was een vreugde het Gouden Pad te volgen, als zelfstudie en in retraites met Richard, Tanmayo en Elijah. Ik heb in mijn profiel een ware vriend voor het leven gevonden.

Ik werk als Gene Keys gids, Trager® practitioner/tutor en hypnotherapeut. Trager® is een body/mind benadering, uitgaande van dezelfde principes als 'The Art of Contemplation' in de Gene Keys. Daarom integreert het er perfect mee.

Mijn bijdrage is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de Gene Keys. Mijn grootste wens is dat ieder mens vrij zal zijn van schaduwen, de eigen gaven zal ontdekken en een authentiek, vrij en vervuld leven kan leven. 

cAngela.jpg


Tanja Verstappen 

25 jaar geleden stelde ik mezelf voor het eerst de vraag: ‘Wie ben ik eigenlijk?’. Sindsdien bevind ik mij op een uniek pad, mijn unieke pad, naar bewustwording en Zelfrealisatie. Het was een pad met vele omwegen en zijpaden, vol onzekerheden en confrontaties met mezelf. Een pad van iedere dag voor dag en dauw op mijn meditatiematje om de dag in stilte op te laten komen.

Advaita Vedante, non-dualiteit is mijn school. Dit zijn dan ook altijd de uitgangspunten in de begeleiding en programma’s die ik geef.

De ontdekking van de Gene Keys, en het doorgronden daarvan is een mega verdieping geweest en nog steeds. Het maakt Zelfrealisatie tot iets menselijks en alledaags, voor iedereen dus. Een prachtig gereedschap wat ik iedereen wil aanreiken.

cTanja.jpg


Nynke Rinzema 

Bij mijn kennismaking met de Gene Keys in 2020 werd ik diep geraakt door de enorme wijsheid, de diepte en de zuiverheid ervan. Tegelijk vind ik het ook heel grondend. Niets blijft zweverig ergens tussen hemel en aarde hangen. Ook Richard Rudd zelf voelt, als de brenger van deze prachtige lering, heel zuiver aan.
Inmiddels heb ik het Gouden Pad en de gidsencursus doorlopen. Ook The Art of Contemplation, de Delta en The Seven Sacred Seals contempleer ik regelmatig.

Met mijn diep invoelende gave, scherpe intuïtie en mijn helderheid om ongrijpbare dingen begrijpelijk te maken, wat ik Soul Touching noem, integreer ik sindsdien de Gene Keys in mijn werk. 


cNynke.jpg
devider_verloop_breed.jpg

Hub +

In de groep Hub+  vind je alle andere Gene Keys reizigers die op hun eigenwijze met de Gene Keys werken.José van Kleef 

Tijdens mijn innerlijke zoektocht naar mijn authentieke zelf, heb ik vele boeken gelezen en Human Design-opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de Living Your Design, Rave ABC en Rave Cartography.

In 2012 ontdekte ik de Gene Keys-leer en ben toen het Gene Keys Golden Path gaan lopen en contempleren. Ook heb ik de cursussen: The Seven Sacred Seals, The Epiphany Experience en Dare to be Divine gevolgd. Hierna ontstond er één grote wens: de Gene Keys leer zien verschijnen in de Nederlandse taal en dit te verspreiden in alle Nederlandstalige gebieden.

Met mijn dagelijkse contemplatie van de zesdaagse Gene Keys Puls, verbind ik mezelf iedere dag met de universele energie van deze waardevolle Gene Keys wijsheid.

* Oprichtster facebookgroep juni 2014

cJose.JPG


Geert Klein Bruinink

Tijdens mijn zelfonderzoek kwam Human Design en Gene Keys op mijn pad. Over beide ben ik heel enthousiast en hebben me veel helderheid gegeven. Met mijn profiel 15/10/25/46 heb ik het incarnatiekruis van de Vessel of Love. Liefde is een container begrip en de Gene Keys geven hier een mooie nuance aan. I Love it. Op mijn website vind je meer informatie over andere mooie stromingen en inzichten die ik heb ontdekt en eigen heb gemaakt. 

cGeert.jpg


Robbert Sedee 

Het onderwerp worden of zijn wie je bent of je beste zelf zijn, vragen mijn hele bewuste leven lang al aandacht. Zo bleef ik zoekende en in 2015 kwamen onder andere Human Design en in 2018 de Gene Keys, op mijn padje. Al onderzoekend ontdekte ik vele overlappingen, aanvullingen, en soms nieuwe interpretaties ter verduidelijking van oorspronkelijke en traditionele kennisbronnen voor de Westerse mens.

Zonder een ambitie om te gidsen in Gene Keys, noch om controle uit te oefenen met een 21sleutel in 'Culture', voelt het wel als passend voor mij om een rol in een Commissie van Advies en Toezicht in te nemen om zo de Stichting in haar doelstellingen ondersteuning te verlenen.

De paradoxen in ons profiel al sprokkelend ervaren, en ook de versmelting ervan beleven groeide uiteindelijk uit tot mijn professie. Ik bied vanuit een mobiele praktijk zelfbewustzijn check ups, broncode readings en kernwaardenbewustzijn trajecten aan voor anderen die ook zoekende zijn in tijden als deze van verandering en transitie. Een pad naar onze bezieling en bevlogenheid, en mijn pad van hart vuur naar aanstekelijkheid. Soms shocking en veelal vernieuwend. Als een licht krijger en brenger, en strijdbaar als passend voor mij. 

cRobbert.jpg
devider_verloop_breed.jpg