De stichting

devider_verloop_breed.jpg

Intentie

Stichting Gene Keys Nederland heeft de intentie om de wijsheid van de Gene Keys in het Nederlandse taalgebied te verspreiden.

 • We willen een platform zijn waar mensen met een verbinding met de Gene Keys elkaar kunnen vinden.
 • We willen zorgen voor een gevoel van community.
 • We faciliteren de vindbaarheid van Gene Keys gidsen zodat ieder mens kennis kan maken met deze diepe wijsheid.

We zijn zichtbaar middels deze website en diverse social media kanalen. Op de website kun je alle algemene informatie vinden en daar gaat nog veel meer komen. In elk geval komt er ruimte voor gidsen om blogartikelen te delen, en een overzichtspagina van gidsen per provincie. Ook een korte uitleg van de 64 Gene Keys is terug te vinden op de site. Op social media kunnen ook artikelen en andere publicaties gedeeld worden zolang het geen marketing energie heeft (geen reclame).

We hanteren een aantal kernwaarden en uitgangspunten. Deze zijn uiteraard verbonden met de Gene Keys uitgangspunten. Deze zijn:

 • Vriendelijkheid naar jezelf en van daaruit als gevolg naar anderen
 • Zelfonderzoek en de bereidheid hiertoe
 • Geduld om processen de tijd te geven
 • Contemplatie als levenshouding om ruimte te creëren voor inzichten

Daarnaast zien wij een aantal kernwaarden voor het zuiver besturen van de stichting. Deze zijn:

 • Openheid en Transparantie
 • “Hostmanship” (‘de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn’)
 • Integriteit en Authenticiteit
 • Samenwerken en Verbinden

Hierin is ruimte voor ieders persoonlijk proces, wat onvermijdelijk is wanneer je de resonantie van de Gene Keys toelaat. Echter is dit niet van invloed op de organisatie en aansturing van de stichting.

devider_verloop_breed.jpg

Bestuur

Tanja Verstappen - communicatie, publicaties en programma's

25 jaar geleden stelde ik mezelf voor het eerst de vraag: ‘Wie ben ik eigenlijk?’. Sindsdien bevind ik mij op een uniek pad, mijn unieke pad, naar bewustwording en Zelfrealisatie. Het was een pad met vele omwegen en zijpaden, vol onzekerheden en confrontaties met mezelf. Een pad van iedere dag voor dag en dauw op mijn meditatiematje om de dag in stilte op te laten komen.

Advaita Vedante, non-dualiteit is mijn school. Dit zijn dan ook altijd de uitgangspunten in de begeleiding en programma’s die ik geef.

De ontdekking van de Gene Keys, en het doorgronden daarvan is een mega verdieping geweest en nog steeds. Het maakt Zelfrealisatie tot iets menselijks en alledaags, voor iedereen dus. Een prachtig gereedschap wat ik iedereen wil aanreiken.

cTanja.jpg


Jolanda Snikkenburg - coördinator backoffice

In december 2013 kwamen Human Design en de Gene Keys op mijn pad. Na wat omzwervingen, kwamen de Gene Keys in 2021 op een geheel nieuwe manier in mijn leven. Mij werd gevraagd of ik wat zou willen betekenen om de Nederlandse Hub concreet handen en voeten te geven. Ik luister graag naar wat er nodig is en help van daaruit als een verbindende zachte kracht, op intuïtieve wijze om de Hub voor het Nederlandse taalgebied op en uit te bouwen.

cJolanda.jpg


Peter Braam -penningmeester

Als pensionado in Nederland, met een ruime interesse op het gebied van levensbeschouwelijke onderwerpen, draag ik onder ander bij aan redactionele activiteiten binnen de Hub. Ook ben ik penningmeester in het bestuur. Verder ben ik echtgenoot, vader en grootvader.

* Vertaling Hologenetisch profiel


cPeter.jpg


José van Kleef -promotie social media

Tijdens mijn innerlijke zoektocht naar mijn authentieke zelf, heb ik vele boeken gelezen en Human Design-opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de Living Your Design, Rave ABC en Rave Cartography.

In 2012 ontdekte ik de Gene Keys-leer en ben toen het Gene Keys Golden Path gaan lopen en contempleren. Ook heb ik de cursussen: The Seven Sacred Seals, The Epiphany Experience en Dare to be Divine gevolgd. Hierna ontstond er één grote wens: de Gene Keys leer zien verschijnen in de Nederlandse taal en dit te verspreiden in alle Nederlandstalige gebieden.

Met mijn dagelijkse contemplatie van de zesdaagse Gene Keys Puls, verbind ik mezelf iedere dag met de universele energie van deze waardevolle Gene Keys wijsheid.

* Oprichtster hub/facebookgroep juni 2014

cJose.JPG


devider_verloop_breed.jpg

Ondersteuning & Advies

Nynke Rinzema - community

Bij mijn kennismaking met de Gene Keys in 2020 werd ik diep geraakt door de enorme wijsheid, de diepte en de zuiverheid ervan. Tegelijk vind ik het ook heel grondend. Niets blijft zweverig ergens tussen hemel en aarde hangen. Ook Richard Rudd zelf voelt, als de brenger van deze prachtige lering, heel zuiver aan.
Inmiddels heb ik het Gouden Pad en de gidsencursus doorlopen. Ook The Art of Contemplation, de Delta en The Seven Sacred Seals contempleer ik regelmatig.

Met mijn diep invoelende gave, scherpe intuïtie en mijn helderheid om ongrijpbare dingen begrijpelijk te maken, wat ik Soul Touching noem, integreer ik sindsdien de Gene Keys in mijn werk. 

cNynke.jpg


Yvonne Bakker - redaktie

Na astrologie en Human Design klopten de Gene Keys aan mijn deur. Ik wilde eerst niet opendoen, mijn hoofd was al zo vol. Maar een kiertje was genoeg om toch te wijken. Het deed alle voorgaande kennis nog vele lagen dieper  indalen. De Gene Keys schonken mij vier jaar lang tijdens het vertalen en redigeren ontelbare momenten van grote vreugde, soms van confrontatie, maar vooral van herkenning en hoop.

* Vertaling GeneKeys boek​​​​​

cYvonne.jpg


Robbert Sedee -advies

Het onderwerp worden of zijn wie je bent of je beste zelf zijn, vragen mijn hele bewuste leven lang al aandacht. Zo bleef ik zoekende en in 2015 kwamen onder andere Human Design en in 2018 de Gene Keys, op mijn padje. Al onderzoekend ontdekte ik vele overlappingen, aanvullingen, en soms nieuwe interpretaties ter verduidelijking van oorspronkelijke en traditionele kennisbronnen voor de Westerse mens.

Zonder een ambitie om te gidsen in Gene Keys, noch om controle uit te oefenen met een 21sleutel in 'Culture', voelt het wel als passend voor mij om een rol in een Commissie van Advies en Toezicht in te nemen om zo de Stichting in haar doelstellingen ondersteuning te verlenen.

De paradoxen in ons profiel al sprokkelend ervaren, en ook de versmelting ervan beleven groeide uiteindelijk uit tot mijn professie. Ik bied vanuit een mobiele praktijk zelfbewustzijn check ups, broncode readings en kernwaardenbewustzijn trajecten aan voor anderen die ook zoekende zijn in tijden als deze van verandering en transitie. Een pad naar onze bezieling en bevlogenheid, en mijn pad van hart vuur naar aanstekelijkheid. Soms shocking en veelal vernieuwend. Als een licht krijger en brenger, en strijdbaar als passend voor mij. 

cRobbert.jpg


devider_verloop_breed.jpg

Op onderstaande link kan je het huishoudelijk reglement van Stichting Gene Keys Nederland lezen.

 Het bestuur is bereikbaar via: info@genekeysnederland.nl devider_verloop_breed.jpg