Wat is Gene Keys

devider_verloop_breed.jpg

Naar de rand van het woordloze


De boeken van Richard Rudd zijn zo inspirerend als ze inzichtelijk zijn, variërend van pragmatisch tot poëtisch. De boeken zijn metgezellen op je reis, sommige bieden begeleiding, sommige delen Richard's eigen diepgaande en mystieke ervaringen, en sommige verlichten een diepere spirituele waarheid die voor ons allen toegankelijk is.

devider_verloop_breed.jpg

Jouw Gene Keys - Omarm je hogere levensdoel

De Gene Keys zou je kunnen vertalen als de sleutels tot het decoderen of ontsluiten van de informatie in je genen ofwel de sleutels tot je 64 codons in je DNA. Het is een levende wijsheid die verre van theoretisch is. Het is geen kennis die je leert, het is een uitnodiging om zelfonderzoek te doen. Zelfonderzoek dat precies is afgestemd op jouw body/mind/soul systeem

De Gene Keys zijn voor een belangrijk deel geworteld in het Human Design systeem, de I Tjing en deels heeft het een link met astrologie, wat de ingang is geworden voor het creëren van een persoonlijk Gene Keys profiel. De Gene Keys in jouw profiel worden dan ook gegenereerd op basis van jouw geboortegegevens en gaan dus specifiek over jou. Dit zul je gaan herkennen zodra je ermee gaat werken.

Richard Rudd (leraar, mysticus en bekroond dichter) begon zijn innerlijke reis  al vroeg in zijn leven toen hij vreemde energieën door zijn lichaam voelde stromen, met als hoogtepunt een grote spirituele ervaring op 29-jarige leeftijd. Hij beschrijft het als licht' dat 3 dagen en 3 nachten duurde. Tijdens deze dagen en nachten werd Richard een heilige lering toevertrouwd - de wijsheid van de Gene Keys.

RichardRudd-768x768_.jpg
devider_verloop_breed.jpg


boeken.jpg

The Gene Keys, embracing your higher purpose

Dit is het eerste boek waarin Richard de transmissie van de Gene Keys aan ons voorstelt. Dit is het meest complete boek voor wat betreft de beschrijving van de gehele reis door de Gene Keys met een tekst voor iedere Gene Key afzonderlijk. 

The 64 ways

Een verzameling van 64 persoonlijke contemplaties van Richard, op elk van de Gene Keys.

The Art of Contemplation 

Een relatief dun boekje, dat Richard schreef voor zijn vader. Hierin legt hij uit hoe je de contemplatie van de 64 archetypen van de Gene Keys in je dagelijkse leven kunt toepassen.

The Seven Sacred Seal

Hierin wordt de hogere mystiek van de Gene Keys- transmissie beschreven aan de hand van een reeks gebeden en mantra’s voor de nieuwe tijd. Verkoop informatie

devider_verloop_breed.jpg