Programma's

devider_verloop_breed.jpg

Leren van de Gene Keys

De online programma´s van de Gene Keys stellen je in staat om de wijsheid van de Gene Keys aan te passen aan je eigen leerstijl. De cursussen zijn inspirerend, elegant en eenvoudig te volgen, met praktische begeleiding, webinars, audio's, maar ook teksten en downloads voor offline studie.

Geworteld in oude wijsheid en het aanbieden van een zacht, makkelijk te volgen pad van contemplatie, zijn de Gene Keys een oase van rust in een gehaaste wereld. Hier vind je een reis van zelfonderzoek die je uitdaagt, bevraagt en verheldert over wie je bent en waarom je bent.

devider_verloop_breed.jpg

The Activation Sequence

activation_logo.png

Ontdek jouw genialiteit

Dit programma is het meest populaire  en biedt de perfecte introductie tot het begrijpen van jouw Gene Keys profiel.

Hier leer je hoe je jouw 4 primaire gaven kunt ontwaken, de hoekstenen van jouw specifieke genialiteit in het leven.

Het pad door deze reeks is een eenvoudige, zelflerende reis die tot leven komt in je leven terwijl je hem bewandelt. Transformeer je uitdagingen. Activeer je gaven. Ontketen je genialiteit in de wereld.

Ontdek The Activation Sequence

De Gene Keys zijn een uitnodiging om een nieuwe reis in je leven te beginnen. Ze zijn een reis van belichaming om de enorme wijsheid en liefde te ontsluiten die in je DNA ligt te slapen.

The Venus Sequence

venus_logo.png

Open je Hart

Een van de diepste innerlijke reizen die je waarschijnlijk ooit zult maken, dit programma leidt ons zachtjes naar enkele van de onbewuste patronen die we allemaal diep in ons DNA meedragen, en leert ons te vertrouwen op onze zelfliefde en te leven met een blijvend open hart.

De reis door je venusreeks is een eenvoudige zelflerende reis die tot leven komt in je leven als je de vele inzichten leert toe te passen. Het geeft je een nieuwe visie op wat er mogelijk is in je relaties en heeft een diepgaande en blijvende impact op je leven.

Ontdek The Venus SequenceThe Pearl Sequence

pearl_logo.png

Welvaart ontsluiten met de genetische sleutels

De parelreeks, die ons een nieuw alternatief biedt voor het najagen van succes in ons uiterlijke leven, onthult de onderliggende eenvoud van hoe je werkelijk voorspoed kunt hebben in je leven.

In dit inspirerende zelfstudieprogramma leer je hoe je je parelreeks kunt decoderen en een nieuwe stroom van voorspoed om je heen kunt vrijmaken. Deze verandering komt tot stand wanneer je de aangeboren luciditeit van je natuurlijke wijsheid aanwendt en begint toe te passen op alle gebieden van je leven.

Ontdek The Pearl SequenceDe Pearl Sequence snijdt door al onze zorgen over niet genoeg hebben, en geeft ons een nieuwere, eenvoudigere visie op ons leven waarin geld zelf een middel tot persoonlijke transformatie wordt.

devider_verloop_breed.jpg

The Art of Contemplation

Een zacht pad naar heelheid en voorspoed

Deze online cursus is een eenvoudige introductie tot de techniek die de kern vormt van de Gene Keys programma´s . Door middel van een serie stap-voor-stap hulpmiddelen, laat deze cursus je zien hoe je de magie van contemplatie in elke hoek van je leven kunt toepassen, wat resulteert in een diep gevoel van ruimtelijkheid, kalmte en helderheid dat zeldzaam is in onze moderne wereld. 

Deze veelzijdige online cursus combineert "De Kunst van Contemplatie" tekst uit het boek met elk hoofdstuk beschikbaar als audiobestand, voorgelezen door Richard Rudd. Daarnaast biedt elke module praktische begeleiding met 'Contemplatie in Actie' secties om je te helpen de kunst van contemplatie te integreren in je dagelijks leven.

Bevat meer dan 20 eenvoudige technieken om je te helpen je eigen contemplatie te cultiveren.

Ontdek The Art of Contemplation

art_of_contemplation_logo.png


The Guides programme

Word een Gene Keys gids

Het Gene Keys gidsen programma is een zelfstudie cursus die je laat zien hoe je anderen kunt begeleiden in de Gene Keys wijsheid, met een sterke nadruk op belichaming. Als je deze cursus hebt afgerond, ben je in staat om elk aspect van de Gene Keys dat je hebt bestudeerd met anderen te delen. Dit uitgebreide programma geeft je ook de creatieve vrijheid, vaardigheden en ervaring die nodig zijn om een bloeiend bedrijf op te zetten met de Gene Keys.

Ontdek The Guides Programme

guide_logo.png


Een Gene Key gids is een rolmodel van de contemplatieve weg.  Met een heldere geest, een open hart en een belichaamde aanwezigheid is de gids een baken van licht in onzekere tijden.

devider_verloop_breed.jpg

Seven Days of Grace

sss_prayer_logo.png

Deze gratis transformerende cursus geeft het cadeau van genade aan iedereen die meer verwondering en verbinding in zijn leven wil ervaren. Deze mini-cursus is voor iedereen, van nieuwelingen met de Gene Keys tot doorgewinterde mediteerders, die verbinding willen maken met een gevoel van hogere betekenis en meer Genade in hun leven willen ervaren met behulp van zachte, dagelijkse oefeningen.

Over een periode van zeven dagen, voor ongeveer 30 minuten per dag, leidt auteur en wijsgeer Richard Rudd ons door een reeks prachtig uitgewerkte meditaties, rituelen en overdenkingen, met de intentie om meer in verbinding te zijn met onszelf en het Goddelijke.

Aarzel niet en zie welke wonderen jou te wachten staan in je Zeven Dagen van Genade. Ontdek het hier.The Seven Sacred Seals

coursecons_logo.png

De mystieke overlevering van genade

De Zeven Heilige Zegels zijn een mystieke wijsheid die prachtig aansluit bij de Gene Keys. Het voornaamste doel ervan is de ontwaking van het hart te katalyseren. Het is een geweldig programma met vele niveaus en dimensies. Het is origineel, inspirerend, diepgaand en kan een bron van troost zijn bij de vele uitdagingen die het leven met zich meebrengt. Geschikt voor alle niveaus.

Ontdek The Seven Sacred Seals

Genade kent vele facetten .... maar het is vooral vergevingsgezind, zachtaardig, opbeurend en enorm transformerend. Het kan in één moment een heel leven veranderen.

devider_verloop_breed.jpg

The Dream Arc

Je leven veranderen door de symbolische kracht van dieren
Heb je een affiniteit met een bepaald dier?

De Dream Arc is een reis die ontworpen is om je creativiteit te vergroten, je intuïtieve wijsheid te ontsluiten en je te verbinden met de diepe voorouderlijke kracht van de aarde en haar wezens. Toegankelijk, praktisch en toepasbaar voor iedereen, neemt de Dream Arc je mee op een serie van transformerende ervaringen die je helpen om onbewuste blokkades en angsten uit te bannen, zodat het heldere en krachtige licht van je ware aard duidelijk kan schijnen in je leven. Dit is een online cursus die je offline haalt, rijk aan het creatieve aanbod van honderden medewerkers, musici en inheemse wijsheidsbewaarders!

Ontdek The Dream Arc

dreamarc_logo.png

DreamArc, een rijke en zeer unieke reis ontworpen om je creativiteit te verruimen, je intuïtieve wijsheid te ontsluiten en je te verbinden met de diepe voorouderlijke kracht van de aarde en haar creaties.The Delta Programme

Een spel van collectieve transformatie

De Delta is een krachtige nieuwe ervaring die ons ertoe uitdaagt de volgende grote evolutionaire stap te zetten - tot de bloei van het collectieve bewustzijn.

In dit levensveranderende spel komen spelers samen in groepen van 7, en verkennen 7 thema's gedurende 7 weken in een gesynchroniseerd ritme, en creëren zo een zeer reële ervaring van meer harmonie die alle gebieden van je leven raakt.

Ontdek The Delta Programma

coursecons_piramide_logo.png

De Delta herinnert ons aan veel essentiële zaken in het leven: Zelfacceptatie, empathie, contemplatie, groepscoherentie en wellicht bovenal onvoorwaardelijke liefde en een diep vertrouwen in het geheel.

devider_verloop_breed.jpg

Dare to be Divine

DTBD_logo.png

De reis naar het oneindige potentieel dat binnenin je verborgen ligt.

Dit 4-delige programma biedt een uniek inzicht in de ware magische wortels van het universum. Richard Rudd leidt ons langs de 64 expressies van het verlicht bewustzijn en onthult daarbij een weids zicht op het ware potentieel van de mensheid.

Met zijn mystieke, poëtische inzicht toont Richard ons de vele facetten van verlichting in haar verschillende kleuren, uitdrukkingen en schakeringen, van de meest onstuimige staten van miraculeuze goddelijke vervoering tot in het nederigste leven van dienstbaarheid en stilte.

Ontdek Dare to be DivineThe Epiphany Experience

epiphany_experience_logo.png

De kracht van ontzag in je leven wakker maken

Een opname van een 2-daagse retraite met Richard Rudd

Een ideale introductie tot de Gene Keys - waar ze vandaan komen, hoe ze werken en hoe je ze in je leven kunt toepassen. 

Ontdek The Epiphany Experiencedevider_verloop_breed.jpg