Blogs

Gene Key 49

De puls - van 8 februari tot 12 februari - De 49e genetische sleutel beweegt zich van de schaduw van reactie naar de siddhi van wedergeboorte en dit is het pad van de gave van revolutie.

Volg dit jaar de puls door de overpeinzingen van Richard Rudd's audiocollectie The 64 Ways. Elke zes dagen zullen we samen de huidige gene key van de week overdenken, en elke audio zal gratis beschikbaar zijn om naar te luisteren tot de overgang naar de volgende sleutel.

Deze week maken we kennis met gene key 49, wiens hoogste doel het is om reactie te transformeren in de extraordinaire sfeer van wedergeboorte. Doe met ons mee als we contempleren en leren hoe we de gave van revolutie kunnen activeren. 

https://genekeys.com/pulse/49-rebirth/ref/1494 

Wat bedoelen we met de term 'collectief ontwaken'? Hoe zal de mensheid herboren worden? Dit zijn enkele van de vragen die voortkomen uit de 49e genetische sleutel.

#genekeys #genekey49 #thepulse #revolution #rebirth #contemplation

 


Gene Key 30
13feb

Gene Key 30

VERLANGEN – LICHTHEID - VERVOERING De puls - 13 feb t/m 18 feb – De 30e genetische sleutel beweegt zicht van de schaduw van verlangen...

Gene Key 13
02feb

Gene Key 13

ONENIGHEID – ONDERSCHEIDEND VERMOGEN – EMPATHIE 2 t/m 7 Februari 2023   ONENIGHEID Onenigheid ontstaat daar waar twee referentiekaders...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen