Aanmelden

  • 1 Kies het lidmaatschapstype
  • 2 Persoonlijke gegevens
  • 3 Betaling
  • 4 Klaar!

Hallo Gene Keys reisgenoot,
Wat tof dat je ons gevonden hebt en dat je wilt instappen in deze Gene Keys Hub voor Nederlandstaligen. We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen, zowel binnen de Nederlandstalige Hub alsook binnen de Internationale Gene Keys community.

Help verspreiden en verbinden als donateur!
Behalve het toegankelijk maken van al het Gene Keys materiaal in het Nederlands, zien we het als onze taak om zoveel mogelijk mensen in het Nederlandse taalgebied met elkaar te verbinden. We hebben er daarom voor gekozen een interactieve website  in te richten waarbinnen een online community kan worden gefaciliteerd. 

Met het oog op het verder verspreiden van de Gene Keys in het Nederlands taalgebied en het uitbouwen van de Nederlandse Hub om dat te helpen realiseren, zijn onder andere financiële middelen nodig. We nodigen je dan ook van harte uit donateur te worden. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage van 12,- euro per jaar.  Je kunt je hieronder aanmelden.

Werk jij als zelfstandige met de Gene Keys en/of heb je een certificaat van de gidsopleiding, en wil je graag ondersteuning bij je zicht- en vindbaarheid via deze site, dan vragen we een donateursbijdrage van 120 euro per jaar.
Het is misschien interessant om te weten dat de Nederlandse Hub met deze website onder de Internationale ‘moeder-website’ Genekeys.com hangt. Dit maakt ons als Hub en jou als gids/ambassadeur ook goed vindbaar voor iedereen die de Gene Keys ontdekt via de Engelse’moeder-website. Je kunt je hieronder aanmelden.

Jouw bedrijfslogo op de website
Als sponsor partner van Stichting Gene Keys Nederland komt jouw logo op de website te staan en wordt naar je eigen website gelinkt. Heb je interesse en wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op: info@genekeysnederland.nl.

Met jouw bijdrage steun je het collectief en bouw je mee aan een zo groot mogelijk bereik van al het prachtige werk van Richard Rudd. Jouw steun wordt erg gewaardeerd!  

Dank je wel en tot spoedig. 

Lieve groeten, Stichting Gene Keys Nederland

(NB: Als Stichting onderzoeken wij de mogelijkheid om een ANBI-status te krijgen. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.)

Lidmaatschapstype